Köpinformation

Samtliga priser är i svenska kronor inklusive moms.
Bor du i Sverige är frakten 60:-. Vid köp över 500:- är det fraktfritt.
För kunder i övriga EU-länder är frakten alltid 125:-
Vi levererar bara till Sverige och övriga EU-länder för tillfället.
Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa varor från oss.

Betalsätt

För svenska kunder erbjuder vi kortbetalning, faktura och swish.
För kunder inom övriga EU-länder erbjuder vi enbart kortbetalning för tillfället.
Alla betalningar hanteras av vår samarbetspartner Payex AB, för att garantera snabb och säker betalning.

Kortbetalning

Du kan betala med Visa eller Mastercard. Ingen extra avgift tillkommer.

Faktura

Betalningsvillkor

Faktureringsavgift tas ut med följande belopp: 19:-. Faktura ska betalas så att den är mottagaren till handa senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta med gällande reporänta + 19,00%, dock lägst 20 % samt ersättning för skriftlig betalningspåminnelse med det belopp som anges i lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader mm eller motsvarande lag som ersätter denna.

Information om personuppgifter och kreditprövning

Insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för vi ska kunna behandla önskemål om betalning på kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till PayEx, 621 88 Visby, som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran, samt för statistik- och analysändamål exempelvis för att undvika bedrägerier, för att utveckla nya produkter och för beslutsstöd vid inkasso. Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföring av PayEx produkter, via brev, e-post eller på annat sätt, om du inte skriftligen anmäler till PayEx att du inte samtycker till detta på den adress som PayEx anvisar.

Information om överlåtelse

Fordran kommer att överlåtas till PayEx Sverige AB, 556735- 5671, S:t Hansplan 1, 621 88 Visby. Betalning med befriande verkan kan därför bara ske till PayEx på det konto som PayEx anvisar.

Leveransvillkor

Leverans sker till din folkbokföringsadress.

Frakt och leverans

Alla leveranser skickas med Postnord. Du löser ut ditt paket på närmaste serviceställe. Av miljöskäl återanvänder vi emballage så ofta vi kan.

Leveranstid

Vi levererar din order så snabbt som möjligt, normalt inom 1-4 arbetsdagar. För order från övrga EU-länder kan leveransen ta längre tid. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning och leveransförsening. Skulle detta inträffa meddelar vi dig snarast.
OBS! Leveranstiden kan vara något längre under semestertider.

SMS-avisering

Vi använder SMS-avisering. Dels får du snabbare besked om när ditt paket anlänt utlämningsstället och samtidigt sparar vi lite på miljön. Kom ihåg att ange mobilnummer när du registrerar dig.

Felleverans

Har du fått en annan vara än den du beställt?
Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för frakten. Kontakta oss på info@bagheera.se eller ring 0226-58500 så snart som möjligt för att få en fraktsedel för returen. Fyll i det bifogade returformuläret och skicka tillbaka varan till oss. Så fort varan kommit in till oss skickar vi omgående den rätta varan till dig.

Transportskador

Våra paket är transportförsäkrade. Ser du att innehållet skadats anmäler du det direkt på utlämningsstället. Om du hunnit öppna paketet och upptäcker skada, ringer du oss på 0226-58500.

Utebliven leverans

Har du fått en bekräftelse från oss att varan skickats, men inget kommit fram? Ring oss på 0226-58500 eller maila på info@bagheera.se.

Outlöst paket

För ej uthämtade paket debiteras en avgift på 300:- inkl. moms. En kostnad som ska täcka våra utlägg för frakt och hantering.

Byten och returer

Ångerrätt

Är du inte nöjd med något du beställt har du 30 dagars ångerfrist efter det att du har mottagit varan. Givetvis gäller inte ångerrätten om varan är använd eller om ev. plombering har brutits. Som kund är du skyldig att kontrollera din leverans. Varan måste skickas tillbaka i väsentligen oförändrat skick. Du står för transportrisken. Vi står för frakten vi din första retur. Kontakta kundtjänst på 0226-58500 eller info@bagheera.se för att få din fraktsedel skickad till dig. Vid fler returer på samma beställning står du för fraktkostnaden. Fyll i retursedel som bifogas i ditt paket, skriv vad du returnerar, artikelnummer samt produktnamn. Återbetalning sker sedan inom 30 dagar från det att vi mottagit varan oanvänd och i oförändrat skick med originalemballage.

Bytesrätt

Bytesrätten gäller i 30 dagar.
Du står för transportrisken. Vi står för frakten vi din första retur. Kontakta kundtjänst på info@bagheera.se eller 0226-58500 för att få en adresslapp skickad till dig. Ange på returformuläret vad du returnerar, returorsak samt vilken ersättningsvara du önskar. När vi fått tillbaka varan och kontrollerat att den inte är skadad skickar vi den nya varan.

Reklamationer

Har din vara gått sönder under användning? Kontakta kundtjänst på 0226-58500 eller info@bagheera.se så att vi kan göra en bedömning om varan måste skickas in till oss. Om varan ska skickas in till oss får du en adresslapp samt ett returformulär att bifoga i paketet. Kom ihåg att alltid spara orderbekräftelsen som kvitto på din vara!

Personuppgifter

Då du skickar en order eller registerar dig hos Bagheera registreras dina personuppgifter i vårt system. I enlighet med General Data Protection Regulation, GDPR, måste du godkänna och ge ditt samtycke till att vi registrerar dina uppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.