Vill du utgöra en viktig del av vårt konfektionsteam? Vi söker dig som har relevant utbildning och gärna några års erfarenhet och kännedom av inköps- och produktframtagningsprocessen samt som kan kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift. Designprogram som Adobe Illustrator behärskar du väl och du har goda kunskaper i mönsterkonstruktion. Kvalitet och god passform ser du som en självklarhet samtidigt som ditt miljömässiga tänkande alltid finns närvarande. Sist men inte minst ser vi att du har ett gott designöga och ett genuint sportintresse.

Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av: 

  • Rita plaggskisser och skapa tekniska produktspecifikationer
  • Daglig kommunikation med våra leverantörer i Europa och Asien
  • Provhantering
  • Bevaka och följa upp orders
  • Delta i produktionsresor och mässor
 
Förutom ovan nämnda arbetsuppgifter kommer du också vara med att driva vårt ständiga miljöarbete framåt.
 
Tjänsten är på heltid under formen visstidsanställning med möjlighet till förlängning. Placering på huvudkontoret i Avesta. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Känner du igen dig i beskrivningen? Skicka i sådant fall in din ansökan bestående av CV och personligt brev till veronica@bagheera.se så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande men vi vill ha din ansökan senast 2019-06-19. Ange ”PRODUKTIONSASSISTENT” i mailets ämnesrad. Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att maila förestående adress eller ringa Veronica Schef på 0226-58500.

För att se den här annonsen som pdf klicka här Annons