Vi söker en Redovisningsansvarig

Brinner du för ekonomi? Då kanske jobbet som redovisningsansvarig kan vara något för dig!
Vi söker dig som kan ansvara för löpande redovisning, fakturering, bokföring, upprättahålla månadsbokslut och även årsbokslut i samarbete med ekonomiansvarig. Din uppgift är dessutom att fortsätta utveckla rutinerna i vårt affärssystem Jeeves. I tjänsten ingår även avstämningar av inleveranser och importdeklaration på leveranser från våra producenter.

För anställningen krävs det att du som person brinner för redovisning och har flera års arbetslivserfarenhet inom bokföring. God kunskap i Excel och Word är också ett krav. Har du dessutom erfarenhet från affärssystemet Jeeves är detta extra värdefullt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med placering på huvudkontoret i Avesta.Tjänsten tillsätts så snart som möjligt och intervjuer kommer att göras löpande.

Vi söker dig som är du lösningsorienterad, ansvarstagande och har en positiv inställning. Du är mycket kvalitetsmedveten och noggrann samt har en prestigelös inställning. Du rycker in där det krävs och tar gärna tag i såväl nya som mer rutinmässiga arbetsuppgifter. Rollen kräver också att du är social och kommunikativ och tycker om att arbeta mot många kontaktytor i organisationen.

Utbildning/erfarenhet:
– Utbildning inom ekonomi
– Goda MS Office-kunskaper, Excel och Word
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Låter detta intressant?
Skicka i sådant fall in din ansökan bestående av CV och personligt brev till oss så snart som möjligt till rekrytering@bagheera.se. Märk din ansökan ”Redovisningsansvarig”.
Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Bo-Göran via mail, mailadress: boka@bagheera.se