Bagheera fortsätter som O-Ringens tävlingspartner till 2022

Bagheera har inför O-Ringen Höga Kusten 2018 valt att förlänga avtalet med O-Ringen till och med 2022. Avtalet innebär att Bagheera fortsätter som tävlingspartner för åren 2018-2022 samt som:

– partner för ungdomsstafetten (Bagheera-stafetten) för åren 2018-2022
– partner för labyrintsprinten (Bagheera-sprinten) för åren 2018-2022
– partner till orienteringsskolan(Bagheera orienteringsskola) för åren 2018-2022.

”Samarbetet med O-Ringen har pågått i fem år och fungerat väldigt bra emellan oss, dels med de leveranser av kläder vi gjort till funktionärerna, dels med det igenkännande av vårt varumärke vi fått genom att vara samarbetspartner med O-Ringen”, säger Bagheeras ägare Bo-Göran Karlsson.

Bagheera AB är ett svenskt företag grundat 1981 i Avesta, Dalarna, där också huvudkontoret ligger och där sker utveckling och design av samtliga produkter. Bagheera levererar till en mängd klubbar och företag och sedan 2016 är företaget också stolt leverantör till Sveriges orienteringslandslag. Bagheera har varit tävlingspartner till världens största orienteringsäventyr O-Ringen sedan 2013.

”Eftersom vi under denna resa utvecklat orienteringsprodukter som gett oss även Landslagsavtal och att vi fortsatt framgent kommer att vidareutveckla produkter för orienteringssporten, ser vi att ett förlängt avtal med ytterligare fem år är ganska naturligt och väldigt inspirerande för oss”, berättar Bo-Göran Karlsson vidare. ”Vi håller till i en orienteringsbygd och vår satsning att göra miljövänliga produkter för aktiva, både barn och elitidrottare, passar väldigt bra in på orienteringssporten”.

”Vi är stolta och glada över att Bagheera väljer att fortsätta som tävlingspartner till oss. Vi har haft ett bra samarbete i alla år. Vi ser att våra deltagare både sett Bagheera och uppskattar aktiviteterna de är med på så det är roligt att vi nu kan fördjupa samarbetet”, säger Mats Adolfsson, Försäljningschef O-Ringen.

Den 21-27 juli är det dags för O-Ringen i Höga Kusten och Örnsköldsvik.

 

För ytterligare information, kontakta:

Bo-Göran Karlsson, Bagheera AB, tel. 0226-58500
Mats Adolfsson, Försäljningschef O-Ringen, 070-394 50 71