Cébés nya, innovativa goggle för glasögonbärare vinner guld på ISPO

Cébés EXO OTG vinner guld på ISPO 2018 i kategorin Snowsports – Goggles. EXOs konstruktion är speciellt utvecklad för glasögonbäraren med öppningar på sidan av ramen och tunnare näsparti. Kombinerat med de nya magnetiska linserna ger EXO maximalt skydd och komfort men också lätt byte av linser och glasögon.

Sedan starten 1892 har Cébé varit känt för innovation och levererat produkter och teknologier som fortfarande är referenser inom outdoor-världen. Varje år premierar ISPO-mässan de bästa sportprodukterna med ISPO award. ISPO award har etablerat sig som en kvalitetsstämpel för sporthandeln och Cébé är stolta att berätta att den nya magnetgogglen för glasögonbärare; EXO OTG (=Over The Glasses) vinner guld i klassen Snowsports – Goggles 2018.

Som en av tre gogglesmodeller använder EXOs Cébés magnetiska lins. Med nio magneter sitter linsen perfekt och ger maximalt skydd och komfort, men kan även lätt tas bort och bytas.
EXO kombinerar sfäriska och magnetiska linser med en konstruktion som är speciellt designad för glasögonbäraren; öppningar i sidorna på ramen och tunnare näsa gör att glasögonen passar perfekt innanför gogglen. Med den magnetiska linsen förbättras den praktiska OTG-designen ytterligare genom att man kan justera samt ta av och på glasögonen medan man bär gogglen, till skillnad från andra OTG-goggles på marknaden.
EXO OTG lanseras nästa vinter.

 

Pressrelease samt högupplösta bilder kan laddas ner här: 
http://media.bagheera.se/data/public/cebe_ispo–sv