tävla och vinn vårt Mustaschkampen-paket

För att uppmärksamma Prostatacancerförbundets Mustaschkamp har du nu chansen att vinna ett av våra paket (värde 1697:-).

I paketet ingår Cortina Top, Winter tights och Layer 1 set. Perfekt för höstens springturer!

Två vinnare utses den 30 november 2017 och meddelas på Facebook och här på hemsidan.

Vi skänker ett bidrag motsvarande vinstbeloppet till Prostatacancerförbundet. Vill du själv ge ett bidrag? Gå in på www.mustaschkampen.se för mer information.

Lycka till!

 

Tävlingen är avgjord och vinnarna är utsedda.

Genom att acceptera tävlingsvillkoren godkänner du att de uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter såsom namn, efternamn och ort att publiceras på Bagheeras facebooksida och hemsida.

Ansvarig för tävlingen är: Bagheera AB, Polervägen 6, 77441 Avesta.

För att delta i tävlingen måste du bo och vara folkbokförd i Sverige, ha fyllt 18 år vid tävlingens start samt acceptera reglerna för tävlingen.

För att tävla behöver du svara på två frågor samt skriva en motivering på max 50 ord.

Tävlingen är öppen från 2017-11-6 – 2017-11-30.

Priset i tävlingen består av ett löparset i valfri storlek (Cortina Top, Winter Tights samt Layer 1 Set).

Vinnaren ansvarar för eventuell vinstskatt.

Du kan bara tävla en gång och ingen person kan vinna mer än ett pris.

Tävlingen är endast öppen för privatpersoner. Anställda på Bagheera får ej delta i tävlingen. Bagheera förbehåller sig rätten att inte utfärda något pris (och att välja ut en annan vinnare) om Bagheera får vetskap om eller på sannolika grunder anser att en vinnare inte är kvalificerad att delta i tävlingen.

Bagheera tar inte ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan/inlämning eller slutresultatet för denna tävling.

I händelse av dispyt över reglerna, uppträdande, resultat och alla andra ärenden i relation till tävlingen kommer Bagheeras beslut vara slutgiltigt.

Vid misstanke om fusk i något avseende äger Bagheera rätt att diskvalificera bidrag. Detta liksom övriga beslut av tävlingsjuryn kan inte överklagas.

Vinnarna utses av en jury bestående av representanter från Bagheera. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut.

Vinnaren kommer att meddelas senast den 1 december via e-post. Om inte vinnaren tar kontakt med Bagheera senast den 2 december 2017 förlorar denne sitt pris, och då äger Bagheera rätt att utse en ny vinnare i tävlingen. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot andra varor.

Genom att delta i tävlingen garanterar du att du uppfyller tävlingsvillkoren. Bagheera förbehåller sig rätten att diskvalificera bidrag som inte uppfyller ovan tävlingsvillkor.